Logo ZICHT Venlo

MENU

Start bouw!

Op 26 oktober is de bouw van het project ‘ZICHT’ in Venlo gestart, en dat werd op een feestelijke wijze gevierd. Het start bouw event is een veelbelovende start richting de voltooiing van dit bijzondere project van internationale architectuur.

 

Tijdens deze feestelijke gebeurtenis waren verschillende genodigden aanwezig. Onder andere gemeente Venlo, de kopers, VeTeBe makelaars, Architectenbureau Wurck, Moonen Notarissen en Ten Brinke. De heren Erwin Boom (wethouder Economische & Sociale Zaken), Johan Hofmans (commercieel directeur Ten Brinke), Ernst van Rijn (partner Wurck) en Janko Akkers (vestigingsdirecteur Ten Brinke) namen het woord. Na deze bemoedigende toespraken en met een druk op de knop door de wethouder werd het evenement gemarkeerd door de symbolische handeling van het slaan van de eerste paal in de grond. Een passende handeling om het begin van het project samen met alle betrokken te markeren.

 

Wethouder Erwin Boom: “Na de bouw van het Stadskantoor en het wooncomplex Traverse van Woonwenz is dit een volgende goede ontwikkeling aan de Maaswaard. Een prachtige aanwinst voor onze stad, welke onze skyline permanent verandert. Voor de kopers een fraaie plek om te wonen; aan de Maas en vlak bij de binnenstad. Ten Brinke toont ook het lef en de durf om in deze tijd de bouw door te zetten en deze unieke woontoren in Venlo te realiseren.”

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.