Logo ZICHT Venlo

MENU

START VERKOOP

01-11-2022

Op 1 november is de verkoop van het nieuwbouwproject ‘ZICHT’ te Venlo op 1 november (2022) officieel gestart! Project ‘ZICHT’ omvat in totaal 60 luxueuze appartementen met een schitterende ligging en spectaculaire architectuur.

Previous slide
Next slide

ZICHT OP DUURZAAMHEID

23-01-2023

Na diverse verkoopgesprekken is de verkoop van ‘ZICHT’-appartementen positief met al 35% verkocht. De ruime woningen voldoen aan hoge normen voor energie, duurzaamheid en comfort. Het gasloze gebouw heeft een intelligent warmte-koude systeem en een energielabel A++, wat voldoet aan de BENG-eisen, waardoor het zeer energiezuinig is.

EXCLUSIEF KOPERS EVENT

14-03-2023

Op 14 maart vond een exclusief kopersevenement plaats bij Restaurant-Brasserie Valuas in Venlo. Kopers ontmoetten verschillende betrokken partijen, waaronder architect Wurck, aannemer Ten Brinke Bouw, VVE-beheerder Spectrum en energie-/warmteleverancier Vaanster. De avond bood informele interactie met hapjes en drankjes, en inzicht in de ‘ZICHT’-ontwikkelingen.

Previous slide
Next slide

VERGUNNINGEN VERLEEND & RUIM 50% VERKOCHT

19-04-2023

De verkoop verloopt uiterst positief, met nu al meer dan 50% verkocht na het succesvolle verkoopevenement op 14 maart bij Valuas. Met onherroepelijke vergunningen zijn we trots en bereiden we ons voor op de bouwstart van Residentie ‘ZICHT’, gepland na de zomer van 2023.

ZICHT OP WOONDROOM EVENT

08-06-2023

Op donderdag 8 juni waren veel kopers te gast bij het ‘ ZICHT ’ op uw woondroom event bij Goergen Keukens in Stein. De kopers maakten kennis met elkaar onder het genot van een drankje, live cooking en diverse demonstraties. Goergen is betrokken als samenwerkingspartner bij het project ‘ ZICHT ’ in Venlo.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

START BOUW!

26-10-2023

Op 26 oktober startte de bouw van ‘ZICHT’ in Venlo met een feestelijk evenement. Genodigden, waaronder de gemeente, kopers, VeTeBe makelaars, Wurck-architecten, Moonen Notarissen en Ten Brinke, waren aanwezig. Toespraken van o.a. wethouder Erwin Boom markeerden de symbolische eerste paalslag, een veelbelovende start voor dit internationale architecturale project.

ZICHT OP SAMENWERKING MET VAANSTER

30-10-2023

Vaanster gaat de duurzame warmte/koude levering voor Residentie ‘ZICHT’ verzorgen.

 

Vaanster gaat voor ‘ZICHT’ een EQw energiecentrale (luchtsysteem centrale) realiseren waarmee de 60 luxe appartementen waarvan diverse penthouses van duurzame energie worden voorzien.

Previous slide
Next slide

RUIM 70% VERKOCHT

06-11-2023

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.