Logo ZICHT Venlo

MENU

Zicht_Op_Locatie

ZICHT ligt aan de Maasbrug waarover u Venlo binnenkomt. Op de hoek van de Eindhovenseweg en de Prof. Gelissesingel gelegen tussen het stadskantoor en de Maas. De residentie is hierdoor uiterst gunstig gelegen, met goede verbindingen via de uitvalswegen naar de A-73/A-74/ en de A67. Door deze bijzondere locatie mag dit stadsicoon zich terecht bestempelen als dé ideale uitvalsbasis die past bij iedere levensstijl. Of uw voorkeur uitgaat naar een bezoekje aan het bruisende stadscentrum van Venlo of u liever in alle rust geniet van het uitzicht vanaf uw balkon of dakterras, wanneer u een appartement van ZICHT betrekt ligt de wereld aan uw voeten.

Panoramisch uitzicht over Limburg

De 60 luxe appartementen hebben een balkon of dakterras waarvan het merendeel gesitueerd op het zuidwesten. Vanaf dit balkon ziet u Venlo, Tegelen en Blerick als het toneel waarop de Maas schittert. De drukte van de stad ebt weg door het samenspel van de Maas en het naastgelegen groen. Als kers op de taart is dit uitzicht blijvend vrij.

Als tegenhanger van rust zorgt de begane grond voor de nodige levendigheid. De op de begane grond gevestigde commerciële plint heeft een aparte ingang en bezoekers kunnen parkeren in het naastgelegen Q-park, hierdoor wordt de rust voor de bewoners bewaard. Binnen 10 minuten wandelt u van ZICHT naar de nabijgelegen winkels en supermarkten. Theaters, (hoge)scholen en gezondheidscentra vindt u ook op loopafstand. De vliegvelden Düsseldorf en Weeze zijn dan weer binnen ca. 30 minuten per auto bereikbaar. 

ZICHT is een waar prestigeproject, een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Om de exclusiviteit van ZICHT te waarborgen loopt het verkooptraject anders dan voor andere residentiële projecten. Zo zal er geen verkoopevent plaatsvinden, kunt u beperkte verkoopinformatie downloaden. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich registreren via onderstaand formulier en wordt u op de hoogte gehouden van het verdere verkooptraject door de verkoopmakelaars van VeTeBe. Zij staan u te woord voor al uw vragen en bespreken graag met u welk appartement het beste aansluit bij uw woonwensen. 

Zicht_Op_Contact

Wilt u een exclusieve woonkans in residentie ZICHT niet aan u voorbij laten gaan?

Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Na invullen van het formulier, ontvangt u een bevestigingslink en na bevestiging een e-mail met inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Zodra uw account is geverifieerd houdt VeTeBe makelaars u op de hoogte van het verkoopproces

Zicht_op_downloads

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.