Logo ZICHT Venlo

MENU

Ontdek de betekenis van duurzaamheid en comfort bij ZICHT Venlo. In residentie ZICHT staat duurzaamheid centraal  en zit diep geworteld in het DNA van ZICHT.

Duurzaamheid & comfort

Duurzaamheid & Comfort

ZICHT Venlo wordt gebouwd volgens de laatste BENG-eisen (energieprestatie eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Dit betekent dat de woningen zijn voorzien van hoge isolatiewaarden, hoge luchtdichtheid, een goede ventilatie en veel daglichttoetreding. Alle woningen hebben een WTW (warmteterugwinning) systeem waarmee de woningen optimaal geventileerd worden zonder dat er warmte verloren gaat.

Het gebouw wordt voorzien van een intelligent warmte-koude systeem. Met de aanwezige installatietechniek kunnen de appartementsvloeren worden zowel worden verwarmd als gekoeld, voor de warme zomerdagen. Doordat de woningen gebouwd worden volgens de laatste standaarden is er minder energie nodig om deze te verwarmen. Daarnaast is project ZICHT Venlo gasloos. 

Puur natuur, midden in de stad

ZICHT Venlo biedt het beste van twee werelden; alle voorzieningen op een steenworp afstand én gelegen aan het prachtige Maaslandschap. Het duurzame en natuurlijke karakter wordt daarbij nog extra geaccentueerd. ZICHT Venlo heeft oog voor jouw woondroom, complementair aan de natuur.

Financieel voordeel van een nieuwbouwwoning

  • Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam (V.O.N). Dit houdt in dat je geen
    overdrachtsbelasting en notaris- en kadasterkosten betaald. Deze zijn inbegrepen in de koopprijs.
  • Als je een woning koopt in residentie ZICHT, word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze VvE zorgt voor het beheer en (groot) onderhoud van het gebouw. Hiervoor betaal je maandelijks een bijdrage.
  • Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd, dit betekent dat de kosten voor het verwarmen van je woning over het algemeen lager zijn dan bij bestaande woningen.
  • Een nieuwbouwwoning moet voldoen aan strenge duurzaamheids- en milieueisen. Bij veel hypotheekverstrekkers kun je met een gunstig energielabel meer lenen voor je hypotheek en/of duurzaamheidskorting krijgen op de hypotheekrente.
  • Er geldt een vaste verkoopprijs. Hierdoor heb je geen ingewikkelde onderhandelingstrajecten.
  • Bij residentie ZICHT is SWK betrokken als garantie instituut. Hierdoor ben je er als koper o.a. van verzekerd dat het project wordt afgebouwd indien de aannemer onverhoopt failliet zou gaan.
Zicht_Op_Contact

De bouw van residentie ZICHT is gestart en er zijn nog woningen beschikbaar! Wilt u een exclusieve woonkans in residentie ZICHT niet aan u voorbij laten gaan? Neem dan contact op met de makelaar of plan een vrijblijvend oriënterend gesprek in met de hypotheekadviseurs.

 

óf

 

vul onderstaand formulier in en bevestig uw aanmelding via de mail. 

Na invullen van het formulier, ontvangt u een bevestigingslink en na bevestiging een e-mail met inloggegevens voor uw persoonlijke account.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.