Logo ZICHT Venlo

MENU

Skyline Venlo

Wilt u graag wonen in Venlo, maar wel op niveau? Residentie ‘ZICHT’ presenteert een gloednieuw exclusief appartementencomplex als toevoeging aan de prachtige skyline van Venlo, waar u woont in een wáár stadsicoon. Residentie ‘ZICHT’ Venlo is dé ideale locatie voor personen die houden van stijlvol genieten. Vanuit uw gloednieuwe appartement staat u binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Venlo, maar ook te midden van het groen aan de oever van de Maas. Dat is het prettige aan wonen in residentie ‘ZICHT’: u heeft alles bij de hand om met volle teugen te genieten van al het moois dat de vertrouwde omgeving van Venlo te bieden heeft. Door het brede aanbod aan appartementen, kan Residentie ‘ZICHT’ in Venlo u de beste mogelijkheid bieden om het droom appartement te vinden dat voldoet aan uw wensen en eisen.

 

Heeft u interesse in een van deze exclusieve nieuwbouwappartementen in de skyline van Venlo? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Onze makelaars VeTeBe komen graag met u in contact om het ideale appartement te vinden voor uw wensen en levensstijl.

Een welkome toevoeging aan

de skyline van Venlo

U betreedt onze residentie vanuit de stadszijde via een stijlvolle entree, omringd door indrukwekkend design en weelderige, groene beplanting. De typerende en stijlvolle architectuur maken residentie ‘ZICHT’ een heus prestigeproject. Wanneer u de Maasbrug overkomt, lacht onze residentie u al toe bij zonsondergang. Uiteraard is de skyline van Venlo voor de echte ‘Venlonaar’ al een beeld van thuiskomen, en mogen wij daar binnenkort een iconische toevoeging aan zijn met de bouw van Residentie ‘ZICHT’. Dit prachtige gebouw wordt een broedplaats voor liefhebbers van stijlvol leven, genieten en iedereen die de stad Venlo een warm hart toedraagt.

Zicht_zijkant_aanzicht_vogelperspectief

Interesse in onze exclusieve nieuwbouw appartementen in Venlo?

Residentie ‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze unieke toevoeging aan de skyline van Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw droom appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.