Logo ZICHT Venlo

MENU

Nieuwbouw appartementen aan het water

Bent u op zoek naar rustig gelegen nieuwbouw appartementen aan het water? Binnenkort wordt de skyline van Venlo verrijkt met het nieuwe prestigeproject residentie ‘ZICHT’, een riante toren van maar liefst 60 luxueuze appartementen en penthouses direct gelegen aan de Maas. Deze exclusieve nieuwbouw appartementen aan het water hebben een schitterend vrij uitzicht dat ook vrij zal blijven. Om volop van dit uitzicht te kunnen genieten, beschikt ieder appartement over een zeer ruim balkon dat het ultieme ‘outdoor living’ gevoel creëert. Volledige rust en privacy, perfect in harmonie met de levendigheid van de nabije stad.

 

Ziet u zichzelf al wonen in een van deze prachtige nieuwbouwappartementen aan het water? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Onze VeTeBe makelaars komen graag met u in contact om de ideale woning te vinden voor uw wensen en levensstijl.

Ideale ligging aan het water

Residentie ‘ZICHT’ heeft een prachtige ligging aan de Maasbrug waarover men Venlo komt binnengereden. Ieder appartement is voorzien van een ruim balkon of dakterras waar u volop van het panoramisch uitzicht kunt genieten, gericht op het zachte en zonnige zuidwesten. Binnen geeft elk appartement u de mogelijkheid om uw geheel eigen invulling aan het interieur te geven, die u verder kunt laten aansluiten op uw persoonlijke woonwensen.

 

Mede dankzij de gunstige ligging, vormen deze appartementen de ideale uitvalsbasis voor vele verschillende levensstijlen. De goede verbinding met de stad en met de belangrijkste snelwegen zorgt ervoor dat de wereld werkelijk aan uw voeten ligt. U kunt ook heerlijk op verkenning tijdens een mooie wandeling naar het centrum, en eenvoudig naar andere nabijgelegen steden en luchthavens zoals Düsseldorf en Weeze. Afhankelijk van het type appartement dat u kiest, kunt u ook een grotere mate van verbinding opzoeken. Zo biedt residentie ‘ZICHT’ zowel hooggelegen penthouses met absolute sereniteit, alsook ruime appartementen op de eerste verdieping.

Interesse in onze nieuwbouw appartementen aan het water?

‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze prachtige nieuwbouw in Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw ideaal appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.