Logo ZICHT Venlo

MENU

Te koop in Venlo

Er zijn 60 luxe appartementen en penthouses met een fenomenaal uitzicht te koop in Venlo. Mag u zichzelf één van de gelukkigen noemen? Bij Residentie ‘ZICHT’ in Venlo woont u op een stijlvolle en exclusieve locatie. Aan de ene zijde van onze residentie kijkt u uit over de hele stad Venlo, aan de andere zijde kijkt u uit over de wijde groene omgeving waar de Maas haar weg doorheen heeft gevonden. Dit is dé locatie waar u privacy combineert met stijlvol wonen, en waar u toch profiteert van de praktische ligging van uw appartement of penthouse. Residentie ‘ZICHT’ bevindt zich namelijk op een steenworp afstand van de sfeervolle kern in hartje Venlo.

Heeft u interesse in één van deze appartementen of penthouses in Venlo? Meld u dan direct aan via het inschrijfformulier. Onze makelaars VeTeBe komen graag met u in contact om de ideale woning te vinden die voldoet aan uw woonwensen.

Ons aanbod nieuwbouw appartementen

Het aanbod aan nieuwbouwappartementen dat we aanbieden bij Residentie ‘ZICHT’ in Venlo is erg divers. We gaan graag met u in gesprek over waar volgens u, uw ideale appartement aan moet voldoen. Wilt u graag uitzicht over de prachtige groene uiterwaarden van de Maas? Of juist over het stadscentrum van Venlo? Ligt uw voorkeur bij een hoekappartement of gaat u liever voor een penthouse? Ieder appartement heeft een eigen unieke indeling die volledig naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren kan worden ingevuld. Door de ruim opgezette appartementen met grote raampartijen en dito balkons, waant u zich, zeker in de zomerse maanden, heerlijk buiten. Zo is er bij elk appartement uiteraard over nagedacht om voldoende ruimte te creëren voor stijlvol buitenleven.

Zicht_zijkant_aanzicht

Interesse in deze prachtige nieuwbouw appartementen in Venlo?

Residentie ‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze prachtige nieuwe appartementen in Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw droom appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.