Logo ZICHT Venlo

MENU

Nieuwbouw Venlo

Bent u op zoek naar prachtige, exclusieve nieuwbouw in Venlo waar u op niveau kunt wonen? Residentie ‘ZICHT’ in Venlo biedt 60 luxe appartementen en penthouses met fenomenaal uitzicht, direct gelegen aan de Maas. Op deze geweldige locatie voelt u niet alleen verbinding met de stad, maar geniet u ook van de heerlijke privacy en het panoramisch uitzicht over de zuidwestelijke horizon. Een woondroom voor zij die graag willen wonen in het dorpse Venlo, maar dan op een nieuw, hoger niveau, net zoals in een wereldstad. Dát is ‘ZICHT’.

 

Heeft u interesse in deze nieuwbouw in Venlo? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Onze VeTeBe makelaars komen graag met u in contact om de ideale woning te vinden voor uw woonwensen.

Luxe nieuwbouw in Venlo met panoramisch uitzicht

Ieder appartement heeft een eigen unieke indeling die volledig kan worden ingevuld, aansluitend op uw levensstijl en voorkeuren. Zowel binnen als buiten bevindt u zich in een heerlijke oase van rust dankzij de ruime balkons. De indrukwekkende raampartijen zorgen er bovendien voor dat u overal kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Vanuit residentie ‘ZICHT’ ziet u Venlo, Tegelen, Blerick en natuurlijk onze schitterende Maas. En het beste hieraan, is dat dit prachtige vergezicht ook vrij zal blijven.

Voor een stukje levendigheid en verbinding, bevindt zich op de begane grond een commerciële plint. Bezoekers kunnen hiervoor parkeren in het naastgelegen Q-park, zodat de rust en de privé parkeerplekken voor de bewoners te allen tijde worden bewaard. Als bewoner van residentie ‘ZICHT’ bent u daarom altijd verzekerd van een parkeerplek en kunt u tevens binnen 10 minuten naar het centrum wandelen voor een gezellige uitstap. Ook zijn snelwegen, alsook vliegvelden zoals Düsseldorf en Weeze, gemakkelijk bereikbaar vanuit deze prachtige uitvalsbasis. De wereld ligt hier werkelijk aan uw voeten.

Zicht_grond_perspectief

Interesse in deze nieuwbouw in Venlo?

‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze prachtige nieuwbouw in Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw ideaal appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.