Logo ZICHT Venlo

MENU

Nieuwbouw appartementen Venlo

Wilt u graag wonen in Venlo, maar wel op niveau? Residentie ‘ZICHT’ presenteert een speciale reeks aan nieuwbouw appartementen in Venlo voor zij die exclusief willen wonen in een gloednieuw stadsicoon. Met fenomenaal uitzicht op de Maas en de verre horizon van het zuidwesten, is residentie ‘ZICHT’ de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van zowel rust en levendigheid. Geniet van volledige privacy in een hooggelegen appartement of penthouse, of kies voor meer verbinding in een appartement met dakterras vlak boven de commerciële ruimte beneden. Voor iedere voorkeur heeft residentie ‘ZICHT’ een ideaal droom appartement.

 

Heeft u interesse in een van deze exclusieve nieuwbouwappartementen in Venlo? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Onze VeTeBe makelaars komen graag met u in contact om het ideale appartement te vinden voor uw wensen en levensstijl.

Exclusieve nieuwbouw appartementen

De stijlvolle architectuur en prachtige afwerking maken residentie ‘ZICHT’ een heus prestigeproject. Bij de entree aan stadszijde worden u en uw gasten verwelkomd, omringd door indrukwekkend design en weelderige, groene beplanting. Het exclusieve karakter wordt verder versterkt dankzij de beperkte toegang tot de residentie en de privé parkeerplaatsen. Dit zorgt tevens voor een prettig, veilig gevoel voor alle bewoners en bezoekers.

 

Afhankelijk van het type appartement dat u kiest, zult u in uw woning een unieke indeling en woonbeleving ervaren. Ieder appartement is zowel binnen en buiten zeer ruim. Ze bevatten ieder geweldige balkons en raampartijen die het interieur laten overvloeien in de prachtige buitenomgeving. Zo beleeft u hier het ultieme ‘outdoor living’ gevoel. U kunt volop genieten van een adembenemend vrij uitzicht en bovendien volledige privacy. Bovendien bevindt u zich voor een leuke uitstap al binnen 10 minuten in het gezellige stadscentrum van Venlo. Residentie ‘ZICHT’ is de ideale locatie om te genieten van rust, gecombineerd met de levendigheid van de stad.

Interesse in onze exclusieve nieuwbouw appartementen in Venlo?

‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze prachtige nieuwbouw in Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw ideaal appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.