Logo ZICHT Venlo

MENU

Appartementen met uitzicht op water

Bent u op zoek naar appartementen met uitzicht op water op een unieke locatie aan de Maas in Venlo? Wellicht dat Residentie ‘ZICHT’ in Venlo uw langgekoesterde droom binnenkort in vervulling kan laten gaan. Dit prestigeproject aan de rand van de stad, met uitzicht over de Maas, zal maar liefst 60 luxueuze appartementen en penthouses gaan bevatten. Bij deze exclusieve high-end appartementen ligt de focus op het stijlvol leven in één van de mooiste steden die het zuiden van Nederland rijk is: Venlo.

 

Ziet u zichzelf al wonen in een van deze prachtige nieuwbouwappartementen aan het water? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Onze makelaars VeTeBe komen graag met u in contact om de ideale woning te vinden voor uw wensen en levensstijl.

Prachtig uitzicht op het water

Vanuit uw riante appartement kijkt u door de grote raampartij of vanaf uw moderne balkon zó uit over de uitgestrekte Maas en al het omgelegen gebied. Zelfs als u binnen zit, waant u zich buiten en voelt u zich één met het prachtige omliggende groen en water. Vanaf uw balkon kijkt u uit over Venlo, Tegelen en Blerick, en verdwijnt de Maas aan de horizon voor zover u kunt kijken.

 

Daarnaast kan er gegarandeerd worden dat dit uitzicht blijvend vrij is, waardoor u nog jaren kunt genieten van dit prachtige en unieke vergezicht vanaf uw riante appartement. Zeker in de zomerse maanden kunt u hier genieten van het uitzicht op alles wat er gaande is op de Maas, een plek waar watersporters, natuurliefhebbers en levensgenieters samenkomen. Een plek die voor u altijd verbonden zal zijn aan thuiskomen, als u de Maasbrug over rijdt. Een plek die garant staat voor stijlvol genieten op een unieke locatie in Venlo.

Interesse in onze nieuwbouwappartementen aan het water?

Residentie ‘ZICHT’ een woontoren met visie, een skyline typerend icoon. Bent u geïnteresseerd in een exclusieve woonkans binnen deze prachtige nieuwbouw in Venlo? Vul dan het digitale inschrijfformulier in en onze verkoopmakelaars nemen met u contact op over uw droom appartement.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming.